Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Zibo Bainaisi hemijski Co., Ltd

Dodajte: No.2277, Zhongxin ulica, Huantai okruga, Zibo grad, Shandong provincija, Kina 256400

Tel: 0086-533-8226773

Faks: 0086-533-8517518

Email: sales@bainaisi.com

Vruća linija za servis
+86-533-8226773

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Главне намјене натријум хидроксида

Zibo Bainisi hemijski Co., Ltd | Updated: Apr 21, 2016

Натријум хидроксид (НаОХ) користи се веома широко. Користи се у производњи папира, сапуна, боје, рајона, алуминијума, рафинисања уља, сортирања, пречишћавања производа од угљеника, памучних производа и прераде хране, дрвопрерађивачке и машинске индустрије итд. Специфично како следи:

индустрија

Натријум хидроксид се широко примењује у националној економији, многим индустријским одељењима се захтева натријум хидроксид. Коришћењем натријум хидроксида већина одељења су производња хемикалија, праћени папиром, алуминијумом, таласним таласом, производњом вискозе и сапуном. Осим тога, у производњи боје, пластике, фармацеутских и органских интермедијара, старе регенерације гуме, метала натријума, електролизе воде и производње неорганских соли, производњу борака, хрома, соли манганске киселине, фосфата итд. пуно кавстичног сода.

Папир

Натријум хидроксид у индустрији папира игра важну улогу. Због својих основних карактеристика, коришћен је у процесу кључања и бељења.

Прехрамбена индустрија

Натријум хидроксид се може широко користити у следећем производном процесу: процес чишћења посуда; Процес обраде шкроба; Припрема карбоксиметил целулозног процеса; Процес производње натријум глутамата.

Третман водом

Каустична сода се широко користи у третману воде. У постројењу за пречишћавање отпадних вода, натријум-хидроксид реакцијом неутрализације смањује тврдоћу воде. У индустријском пољу, то је регенерација средства за регенерацију јоноизмењивачке смоле. Натријум хидроксид је јако алкалан и има релативно високо растворљив у води. Пошто је натријум хидроксид релативно висок растворљив у води, тако лако се мери дозирање, погодно је користити у различитим областима третмана воде.

Натријум хидроксид се користи у третману воде на следећим темама: елиминисање тврдоће воде; Подесите пХ воде; За неутрализацију отпадних вода; Елиминише се преципитацијом јона тешких метала у води; Регенерација јоноизмењивачке смоле.

Синтетичка влакна и текстил

Зибо Баинаиси Цхемицал Цо, доо основана 2005. године, један је од водећих произвођача и извозника хемикалија у Кини. Налази се у индустријском парку Донгиуе Флуорине Силицон Материал, унутрашњости Схандонга, тежи да буде један од важних: добављач у светској хемијској индустрији Флуорине.

Производимо натријум хидроксид повољан и поуздан квалитет, добродошли да нас контактирате!


Par: ne

Sledeći: ne