Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Zibo Bainaisi hemijski Co., Ltd

Dodajte: No.2277, Zhongxin ulica, Huantai okruga, Zibo grad, Shandong provincija, Kina 256400

Tel: 0086-533-8226773

Faks: 0086-533-8517518

Email: sales@bainaisi.com

Vruća linija za servis
+86-533-8226773

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

ПТФЕ моулдинг прашак за цеви

Zibo Bainisi hemijski Co., Ltd | Updated: Jun 07, 2017


ПТФЕ моулдинг прах за цријево


ПТФЕ је класичан, оригиналан и златни стандард флуорополимерних цеви. ПТФЕ је био "чудесни" флуорополимер произведен у 1940-их година - производ који је изворно без тржишта и тешко је процесирати. Већина других материјала наставља да користи ПТФЕ као референцу за хемијску отпорност.

Јединствена својства ПТФЕ цеви покривају импресиван распон. Ово укључује високу температуру употребе у поређењу са другим полимерима, скоро универзалном хемијском отпорношћу, одличним електричним карактеристикама на високом напону и високим фреквенцијама сигнала, карактеристикама које не штите, корисности при изузетно ниским температурама (криогени услови) и УВ отпорности. Међутим, механичка снага и отпорност на хабање нису критеријуми за које се препоручује ПТФЕ, што је један од разлога за развој ПВДФ цијеви, ПФА цијеви и ЕТФЕ цијеви.

Висока вискозност ПТФЕ цеви у гел стању (не истински се топи) спречава да се конвенционално обрађује у екструдерима или бризгањем. ПТФЕ цев је због тога сувог ливеног или екструдираног у хидрауличким екструдерима са (екструзијом пасте) или без (мазива за екструзију) рамена. Густите екструзију ПТФЕ приноса флексибилне цијеви. Међутим, то се дешава у серијском процесу и стога су дугачке континуиране дужине ограничене на величину серије, за разлику од флуорополимера ПВДФ, ПФА и ЕТФЕ који се могу прерачунати на мелт.