Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Zibo Bainaisi hemijski Co., Ltd

Dodajte: No.2277, Zhongxin ulica, Huantai okruga, Zibo grad, Shandong provincija, Kina 256400

Tel: 0086-533-8226773

Faks: 0086-533-8517518

Email: sales@bainaisi.com

Vruća linija za servis
+86-533-8226773

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Предност ПЕЕК-а за емајлиране жице

Zibo Bainisi hemijski Co., Ltd | Updated: Jun 08, 2017

Предност ПЕЕК-а за емајлиране жице

Пеек је причвршћен за бакарну жицу у стаљеном стању. Дакле, захтеви за процесном технологијом за печење емајлиране жице су веома високи.

 

Побољшање чистоће:

Пеек смола као емајлирани жичани материјал за облоге захтева апсолутну чистоћу, док се сама пећ ствара органском материјом кроз полимеризацију металних соли. Конвенционални производи за пекаре задржавају мале молекуларне полимере и трагове метала. Низак молекуларни полимер је лако изазвати парцијалну карбонизацију током загревања и екструдирања при ниској температури. И метални јон може утицати на изолацију слоја превлаке.

Да бисмо направили ове недостатке, ова ултра-чиста ултрафилтрациона ПЕЕК смола је побољшана побољшањем процеса пречишћавања након полимеризације. Тако да можемо уклонити преостале трагове метала и мале молекуле у материјалу како бисмо задовољили основне захтјеве жице.

 

Побољшање континуираног процеса екструзије

За разлику од традиционалног слоја полимерног премаза, ПЕЕК има много веће захтеве за обраду. Потребно је контролисати температуру грејања, вискозност топљења, процес хлађења и кристално морфологију. Са тачком топљења од 343 ° Ц потребно је осигурати пуну топлоту сировина, а такође треба контролисати утицај температуре на вискозитет материјала . Ако је вискозитет материјала висок, дебљина слоја можда није униформирана; ако је ниско, екструзиони материјал може лако да постане сагрејаван, формира разлику дебљине.

Након хиљаду пута тестирања, постигли смо континуирану производњу. Користите нашу ПЕЕК смолу као слој емајлиране жице, можемо побољшати поузданост и издржљивост производа и моћи услужно век трајати од 300%.